با توسعه و نفوذ روز افزون شبکههای اجتماعی در زندگی افراد، تصور میشود که مثل گذشته نیازی به طراحی سایت شخصی نیست و می توان از شبکه های اجتماعی برای رسیدن به هدف خود استفاده کرد.
البته این تصور کاملا نادرست است؛ زیرا شبکههای اجتماعی قالبی ثابت و بدون تغییر دارند، در حالی که میشود وب سایت شخصی را طبق سلیقه شخصی طراحی و پیاده سازی کرد. از طرفی شما به هیچ عنوان نمیتوانید برروی شبکههای اجتماعی به عنوان ابزاری ثابت برای معرفی خودتان حساب باز کنید، چرا که تاکنون شبکه های اجتماعی بسیاری بودهاند که در حال حاضر هیچ اثری از آن شبکهها وجود ندارد!
بنابراین اگر شما هم مانند بسیاری از افراد تاکنون نسبت به طراحی و پیاده سازی سایت شخصی خودتان اقدام نکردهاید، همین الان این تفکر اشتباه رو کنار بگذارید و به فکر راه اندازی هر چه سریعتر، وب سایت شخصی خودتان باشید.
در صورتی که شما هم جزو افرادی هستید که به طراحی وب سایت علاقه مند هستند و قصد دارید وب سایت شخصی خودتان را در کمتر از یک هفته راه اندازی کنید، میتوانید "مجموعه آموزش های طراحی سایت با وردپرس" را مطالعه کنید.
در ادامه به 5 دلیل قانع کننده برای داشتن شخصی اشاره میکنیم.
این یکی از مهم ترین دلایل برای داشتن یک وب سایت شخصی به حساب میآید. اگر شما در زمینههایی مثل برنامه نویسی، طراحی وب سایت، طراحی رابط کاربری، طراحی گرافیک و از این قبیل حوزهها فعالیت دارید، داشتن یک وب سایت شخصی برای ارائه رزومه و نمونه کارهای خودتان الزامی است.
با داشتن یک وب سایت شخصی و نمایش رزومههای قبلی خودتان، بسیار آسان تر از قبل میتوانید مشتریان و مخاطبان جدید را به کسب و کار خودتان جذب کنید.
اگر مخاطبان و مشتریان شما در موتورهای جستجو، خدمات و زمینه فعالیت شما را جستجو میکنند، این قانعکنندهترین دلیل برای داشتن یک وب سایت شخصی به حساب میآید. بهترین راه برای جذب مشتریان جدید، این است که خودتان را در محلهایی که آنها حضور دارند و به دنبال خدمات شما هستند، معرفی کنید.
اگر به فکر داشتن شغلی همیشگی و تضمینشده هستید، داشتن یک وب سایت شخصی میتواند به سادگی این کار را برای شما انجام بدهد. شما با صرف هزینهای بسیار ناچیز، صاحب یک وب سایت شخصی میشوید. وب سایت شما وظیفه معرفی زمینه فعالیت و کسب و کار شما به تمامی نقاط کشور و یا حتی جهان را دارد. بنابراین هرگز نگران دریافت پروژههای جدید نباشید و از هر نقطه از جهان، پروژههای جدید را دریافت کنید.
یکی از دغدغههای افراد متخصص در هر زمینه، برندسازی شخصی در حوزه فعالیت خودشان است. بنابراین داشتن وب سایت شخصی، یکی از مهم ترین گامهای لازم برای پرسونال برندینگ به حساب میآید. همچنین نداشتن یک سایت شخصی نیز، یکی از ضعف های بزرگ در راستای برندسازی شخصی است.
امروزه حضور افراد در شبکه های اجتماعی یکی از الزامات برای موفقیت هر شخص و کسب و کاری به حساب میآید. اما در کنار شبکه های اجتماعی، وب سایت شخصی شما میتواند مرکز توجه مخاطبان و مشتریان احتمالی، به زمینه فعالیت و رزومه شما به حساب بیاید.
حال نوبت شماست که با در نظر گرفتن 5 دلیل ذکر شده در بالا، تصمیم بگیرید که آیا داشتن یک وب سایت شخصی برای شما و کسب و کارتان لازم است یا نه؟ نکته قابل توجه این است که در صورتی که تنها یکی از موارد بالا شامل زمینه فعالیت شما میشه، حتی یک روز هم از راه اندازی وب سایت خودتان غافل نشوید و هر چه سریعتر وب سایت شخصی خودتان را طراحی و پیادهسازی کنید.
طراحی وبسایت شخصی کاری بسیار سخت یا پیچده نیست، شما میتوانید با استفاده از وردپرس و کمی آموزش نسبت به ساخت سایت شخصی و پیادهسازی آن اقدام نمایید اما برای راهاندازی وب سایت شخصی موفق باید نکاتی را رعایت نمایید که در ادامه به بررسی این نکات میپردازیم.
به هیچ عنوان از قالب ها، تصاویر و محتوای سایتهای دیگر، حتی اگر زیبا هم بود کپی برداری نکنید! وب سایت شما باید تنها نمونه کارها و محتوای تولید شده توسط خودتان را نمایش بدهد، بنابراین سعی کنید در وب سایت شخصی، خودتان باشید و از دیگران کپی برداری نکنید.
در طراحی و پیاده سازی وب سایت های شخصی، توجه زیادی به موقعیت و نحوه نمایش اطلاعات تماس خودتان داشته باشید. سعی کنید اطلاعات تماسی همچون تلفن تماس، آدرس ایمیل و لینک شبکه های اجتماعی که در آنها حضور دارید را در دسترس بازدید کنندگان وب سایت قرار بدهید. مخاطبان شما هرگز نباید برای ایجاد ارتباط با شما، مسیر سختی را پشت سر بگذارند.
سعی کنید در طراحی و پیاده سازی وب سایت شخصی، ویژگی های شخصیتی خودتان را در عناصر و اجزاء وب سایت لحاظ کنید. چون کاربران وب سایت هنگامی که حس کنند که در حال رویارویی مستقیم با شما هستند شما احساس بهتری پیدا میکنند. برای این کار سعی کنید از عکس خودتون در صفحات وب سایت استفاده کنید و طرح سایت رو با سبک و هویت خودتون مطابقت بدین.
سرعت بارگذاری وب سایت یکی از عوامل مهم در هر نوع سایتی به حساب میآید. با پیاده سازی یک سایت با لود سنگین، بسیاری از مخاطبان خودتان را از دست خواهید داد. برای افزایش سرعت بارگذاری سایت، از یک فضای میزبانی مناسب استفاده کنید و تا حد ممکن، کدها و محتوای سایتتان را برای بارگذاری سریعتر صفحه، بهینهسازی کنید.
شما تنها چند ثانیه زمان دارید تا مخاطب را متقاعد کنید که وب سایت شما همان سایتی هست که آن اشخاص به دنبالش هستند. بنابراین صفحه نخست وب سایت شما مهمترین صفحه به حساب میآید.
مهم هست که با طراحی یک صفحه نخست جذاب و استاندارد، به سرعت روی بازدید کننده خود تأثیر بگذارید. این امر میتواند با استفاده از تصاویر و رنگهایی که برند شما را منعکس میکند، انجام شود.
همیشه محتوای سایت خودتان را به روز نگه دارید. به همین دلیل است که مردم به دنبال سایت شما هستند. همچنین این کار یک راه عالی برای بهبود رتبه سایت شما در موتورهای جستجو به حساب میآید.
برای این کار پیشنهاد میدهیم که علاوه بر نمایش نمونه کارها و رزومه خودتان در وب سایت شخصی، یک بلاگ آموزشی در نظر بگیرید و محتوای آن را مرتب به روزرسانی کنید.
یک راه برای اثبات تجربیات و تخصص خودتان به مشتریان جدید، نشان دادن مشتریان قبلی است. این کار به مشتریان جدید میگوید که شما قبلا با یک شرکت یا برند معروف کار کردهاید و صلاحیت لازم برای اجرا و پیادهسازی پروژههای آنها را دارید.
لازم است که بدانید، تنها داشتن یک وب سایت شخصی کافی نیست و حتما باید در شبکههای اجتماعی و حتی همایشهای مرتبط با تخصص خودتان نیز حضور داشته باشید. سعی کنید در همه جا وب سایت خودتان را به خوبی معرفی کنید و اشخاص را برای سر زدن به سایتتان تشویق کنید. همچنین فراموش نکنید در وب سایت خودتان، امکان اشتراکگذاری مقالات و محتوای ارزشمند در شبکه های اجتماعی را فراهم کنید.
این 8 نکته، از جمله مهم ترین نکاتی بود که تمامی وب سایت های شخصی موفق، آنها را رعایت کرده و در نظر میگیرند. امیدوارم شما هم با رعایت این نکات در وبسایت خودتان، وب سایت شخصی موفق را طراحی و پیادهسازی کنید.
اگر با مطالعه این آموزش تصمیم به راه اندازی وب سایت شخصی خود گرفتهاید، استفاده از قالب وردپرس شخصی رادیانس قرار گرفته در وب روبیک را به شما پیشنهاد میدهیم. با استفاده از این قالب تنها در چند روز وب سایت شخصی حرفهای خود را راه اندازی کنید.
با در نظر گرفتن موارد گرفته شده، آیا شما به یک سایت شخصی نیاز دارید؟ اگر هنوز ابهام دارید یا سوالی برایتان پیش آمده در قسمت نظرات با ما درمیان بگذارید.