فریم ورک PHP چیست؟ معرفی 8 مورد از بهترین فریم‌ورک های PHP سال 2019

همانطور که میدونید PHP یه زبان برنامه نویسی سمت سرور میان برنامه نویسان به حساب می‌آید. چارچوب ها یا فریم ورک های PHP برای برنامه نویسان بستری رو فراهم می‌کنن تا به راحتی وب سایت های قدرتمندی رو پیاده سازی کنند.


2663 بازدید | 0 دیدگاه

فریم ورک PHP چیست؟ معرفی 8 مورد از بهترین فریم‌ورک های PHP سال 2019

در مقاله "3 گام کلیدی تا ورود به دنیای طراحی سایت" درباره‌ی زبان‌های برنامه‌نویسی صحبت کردیم، در ادامه می‌خواهیم در این مقاله درباره‌ی زبان برنامه‌نویسی PHP و فریم‌ورک‌های آن با شما صحبت کنیم. همانطور که می‌دانید میان برنامه نویسان PHP یک زبان برنامه‌نویسی سمت سرور به حساب می‌آید، در توسعه زبان برنامه‌نویسی php تلاش‌های زیادی انجام شده و فریم ورک‌‌های مختلف برای آن طراحی و تولید شده‌اند. از این میان با توجه به نقطه نظرات مختلف، هر فریمورک در جایگاه مورد نظر خود بیشترین بازدهی را دارد. در این مقاله 8 مورد از بهترین فریم‌ ورک ‌های php را مورد بررسی قرار داده‌ایم تا شما بتوانید فریم‌ ورک‌های مد نظر خود را راحت‌تر انتخاب کنید.  

 

معرفی 8 فریم ورک PHP منتخب در سال 2019

فریم ورک های PHP در سایز های مختلفی هستند که شما باید با توجه به تجربه و تسلط خودتان بر زبان PHP، فریمورک مناسب را انتخاب کنید.

در ادامه به معرفی بهترین فریم ورک‌های PHP سال 2019 می‌پردازیم. بعد از مطالعه این آموزش، به راحتی می‌توانید فریم‌ورک مناسب را انتخاب کرده و شروع به یادگیری آن کنید.

 

1. فریم ورک Laravel (لاراول)

1. فریم ورک Laravel (لاراول)

این فریمورک یکی از محبوب‌ترین چارچوب‌های Open Source زبان PHP به حساب می‌آید. این چارچوب از سال 2011 فعالیت خودش را شروع کرده و به طور مستمر در حال به روزرسانی است. این چارچوب با ارائه قابلیت‌های عالی و همچنین امنیت بالا، یکی از بهترین چارچوب‌ها برای پیاده‌سازی سایت‌های قدرتمند می‌باشد.

فریمورک لاراول چه کاربردی دارد؟

  • فریمورک لاراول دارای ویژگی‌هایی است که آن را به یک بستر عالی برای توسعه سایت‌های قدرتمند و پیچیده تبدیل کرده است.
  • این چارچوب به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا با سفارشی‌سازی فریم‌ورک، نیازهای خودشان در پیاده سازی برنامه‌های مختلف را برطرف کنند. همچنین این فریم‌ورک به خوبی از معماری MVC پشتیبانی می‌نماید.
  • با استفاده از این فریم‌ورک امکان پیاده‌سازی وب‌سایت‌های سریع و بسیار امن را دارید. "امنیت" یکی از معیارهای مهم در پیاده‌سازی برنامه‌های تحت وب است پس به هیچ عنوان نباید امنیت لاراول را نادیده بگیرید!

در چه مواردی از فریمورک لاراول استفاده نکنیم؟

  • با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از ارائه این فریم ورک نمی‌گذرد، مسلما باید انتظار اشکالات و باگ‌هایی را داشته باشید. (البته این اشکالات خیلی سریع در حال برطرف‌شدن هستند و جای نگرانی ندارد!)

 

2. فریم ورک Symfony (سیمفونی)

2. فریم ورک Symfony (سیمفونی)

فریم ورک سیمفونی جزو نخستین چارچوب‌های ارائه شده برای زبان PHP است واز اولین نسخه آن در سال 2005 رونمایی شد. بنابراین با توجه به سابقه عملکرد این چارچوب، سیمفونی به یکی از فریم‌ورک‌های قابل اعتماد برای توسعه‌دهندگان تبدیل شده است. همچنین این فریم‌ورک به عنوان یک چارچوب گسترده معماری MVC شناخته شده است که از تمامی استاندارد های PHP پیروی می‌کند.

این فریم‌ورک ویژگی‌های مشابه با لاراول را دارد و باید گفت انتخاب بین این دو فریم‌ورک کار سختی هست!

فریمورک سیمفونی را کجا به کار ببریم؟ (Symfony)

  • این چارچوب کاملا انعطاف‌پذیر است و به خوبی می‌تواند با پروژه‌هایی مثل دروپال ادغام بشود. بنابراین می‌توانید این فریم‌ورک را به راحتی روی هر پلتفرمی نصب و استفاده کنید.
  • برای استفاده از این فریم‌ورک به یک فضای حافظه بسیار کم نیاز دارید. با استفاده از ماژول‌های ارائه شده برای این چارچوب، می‌توانید خیلی سریع برنامه‌ها را پیاده سازی کرده و آن‌ها را توسعه بدهید.
  • این فریم‌ورک همچنین امکان استفاده از شرایط همکاری را فراهم می‌کند این یعنی توسعه دهندگان به راحتی می‌توانند از بلوک‌های ساخت نرم‌افزار همچون مدیریت فرم‌ها و مدیریت ترجمه استفاده نمایند.

در چه مواردی از فریمورک سیمفونی استفاده نکنیم؟ (Symfony)

  • این فریم ورک به توسعه دهندگان حرفه ای و پیشرفته توصیه می‌شود بنابراین شاید استفاده از این فریم ورک برای تازه کارها دشوار باشد!

 

3. فریم ورک Codelgniter (کدایگنایتر)

3. فریم ورک Codelgniter (کدایگنایتر)

این چارچوب یکی از بهترین فریم‌ورک های سال 2019 به حساب می‌آید. اولین نسخه این چارچوب در سال 2006 ارائه شد. بسیاری از برنامه‌نویسان استفاده از این فریم‌ورک را ترجیح می‌دهند، چرا که ماژول‌های آماده بسیاری را ارائه می‌دهد که با استفاده از آنها در مدت زمان بسیار کم، امکان پیاده‌سازی وب سایت های حرفه ای و پیچیده ای وجود دارد.

فریمورک Codelgniter چه کاربردی دارد؟

  • یکی از مزایایی که این فریم‌ورک را در لیست بهترین فریم ورک های PHP قرار داده است، سرعت بالای آن می‌باشد. بسیاری از توسعه‌دهندگان باور دارند که این فریم‌ورک سریع‌ترین چارچوب PHP است.
  • کدایگنایتر دارای کتابخانه های بسیار ساده‌ای است بنابراین می‌تواند گزینه خوبی برای تازه کارها باشد.
  • این فریم ورک با وجود گذشت 12 سال از اولین انتشار، همچنان پایدار هست.
  • این فریم ورک دارای سیستم ایجاد پایگاه داده کاربرپسند هست.

در چه مواردی از فریمورک Codelgniter استفاده نکنیم ؟

  • چارچوب CodeIgniter دارای ORM داخلی نیست.
  • اصلاح کدها گاهی دشوار است.

 

4. فریم ورک CakePHP

4. فریم ورک CakePHP

این فریم‌ورک از سال 2005 فعالیت خودش را شروع کرده است و به صورت کاملا متن باز می‌باشد. این چارچوب با ارائه یک معماری گسترده، به شما این امکان را می‌دهد تا برنامه های ساده اما جذاب را پیاده‌سازی کنید. همچنین این فریم‌ورک، یک چارچوب آسان برای یادگیری به حساب می‌آید.

فریمورکCakePHP را کجا به کار ببریم؟

  • یادگیری و استفاده از این فریم‌ورک کاملا آسان است و به تازه کارها توصیه می‌شود.
  • این فریم‌ورک با به کارگیری ویژگی‌هایی همچون محافظت از درخواست‌های جعلی (CSRF) امنیت قابل قبولی را برای برنامه‌های شما فراهم می‌کند.

 

5. فریم ورک Yii (یی)

5. فریم ورک Yii (یی)

این فریم ورک از سال 2008 فعالیت خودش را شروع کرده و برای برنامه های تحت وب با هر موضوعی مناسب است. برنامه‌هایی که با استفاده از این چارچوب پیاده‌سازی می‌شوند، دارای سرعت بارگذاری خوبی خواهند بود.

فریمورک Yii را کجا به کار ببریم؟

  • این فریم‌ورک قابلیت همکاری با چارچوب‌های دیگر همچون Zend را برای شما فراهم می‌کند.
  • Yii یکی از چارچوب‌های سبک و در عین حال با کارایی بالا به حساب می‌آید.
  • این چارچوب دارای ویژگی‌های امنیتی بالا در برابر حملات احتمالی هست و گزینه خوبی برای پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) خواهد بود.

در چه مواردی از فریمورک Yii استفاده نکنیم؟

  • این فریم ورک برای پیاده سازی وب سایت و برنامه‌های بسیار پیچیده مناسب نیست.

 

6. فریم ورک Zend (زِند)

6. فریم ورک Zend (زِند)

این چارچوب یکی از چارچوب های شیء گرایی است بنابراین به توسعه‌دهندگان وب اجازه می‌دهد تا امکانات مورد نیاز خودشان را به سادگی پیاده‌سازی کنند. همچنین می‌توانند با استفاده از کامپوننت‌های ارائه شده توسط این فریم‌ورک، قابلیت های بهبودیافته ای را برای وب‌سایت‌ها ایجاد کنید.

فریمورک Zend را کجا به کار ببریم؟

  • انجمن‌های بسیاری برای این فریم‌ورک ایجاد شده که افراد در آن‌ها فعال هستند.
  • این چارچوب در برابر ایجاد امکانات مورد نیاز توسط توسعه‌دهندگان بسیار انعطاف پذیر است. همچنین امکاناتی زیادی توسط این فریم‌ورک ارائه شده است که به برنامه نویسان اجازه استفاده و توسعه آن‌‎‌ها را می‌دهد.
  • این چارچوب دارای سرعت بالا و کارایی عالی هست.

 

7. فریم ورک Phalcon (فالکون)

7. فریم ورک Phalcon (فالکون)

این فریم ورک از سال 2012 فعالیت خودش راشروع کرده و برای برنامه نویسان سمت کاربر و سمت سرور کاملا مناسب است. این چارچوب با استفاده از زبان های C و Coo پیاده سازی شده است. بسیاری از برنامه‌نویسان استفاده از این فریم‌ورک رو ترجیح می‌دهند، چرا که این فریم ورک با استفاده از زبان C پیاده سازی شده است، امابه هیچ عنوان نیاز به یادگیری زبان برنامه نویسی C ندارد!

فریمورک Phalcon چه کاربردی دارد؟

  • یادگیری و استفاده از این فریم‌ورک بسیار آسان هست.
  • این فریم‌ورک دارای ویژگی‌های حیاتی همچون مدیریت ابزار و به کارگیری Caching هست.
  • این چارچوب به دلیل استفاده از حداقل فضای حافظه، فوق العاده سریع هست.

 

8. فریم ورک Slim (اسلیم)

8. فریم ورک Slim (اسلیم)

فریم ورک اسلیم یکی از بهترین چارچوب‌ها برای ایجاد API به حساب می‌آید.

فریمورک Slim را کجا به کار ببریم؟

  • استفاده و یادگیری این فریم‌ورک بسیار آسان هست.
  • این فریم ورک بیشتر برای پیاده‌سازی وب سایت‌های ساده اما کاربرپسند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

نتیجه گیری

با مطالعه دقیق این آموزش و مقایسه بهترین فریم‌ورک‌ها، انتخاب یک چارچوب مناسب برای اهداف شما کار سختی نخواهد بود. بنابراین همین حالا فریمورک مناسب را انتخاب کرده و اولین پروژه خودتان را ایجاد کنید.

در قسمت نظرات به ما بگویید که شما برای برنامه‌نویسی PHP از کدام فریمورک استفاده می‌کنید؟

منبع آموزش:

https://www.dotcominfoway.com/blog/top-10-must-have-php-frameworks-in-2019/


برچسب ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی ثبت نشده است! اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
دیدگاه خود را ارسال کنید

نظر خود را برای این مطلب ارسال کنید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.