در این آموزش قصد دارم نحوه نصب و راه اندازی و نصب وردپرس روی لوکال هاست را با استفاده از نرم افزار XAMPP به شما آموزش بدهیم. برای این کار تنها کافی است که شما با وردپرس آشنایی مختصر داشته باشید و بدانید که اصلا وردپرس چه چیزی است؟
با توجه به وجود آموزشهای مختلف در زمینه مقدمات و مسائل تئوری، از پرداختن به توضیحات اضافی خودداری میکنیم و خیلی سریع سراغ آموزش کاربردی و راهاندازی اولین سایت وردپرسی شما میرویم.
نصب XAMPP روی کامپیوتر شخصی – اولین گام برای نصب وردپرس
شما برای اینکه وردپرس را روی کامپیوتر شخصی خودتان نصب کنید، به ابزاری نیاز دارید تا کامپیوتر شما را به یک سرور مجازی تبدیل کند و بتوانید به صورت آفلاین و بدون نیاز به هاست و دامنه، وردپرس را نصب و راه اندازی کنید. برای این کار میتوانید از نرم افزارهایی همچون XAMPP، WAMPP، EasyPHP و امثال اینها استفاده کنید. ما در این آموزش از نرم افزار XAMPP استفاده می کنیم و پیشنهاد میدهیم شما هم از همین نرم افزار استفاده کنید.
برای نصب XAMPP روی کامپیوتر شخصی لطفا مراحل زیر را دنبال کنید:
این نرم افزار را مثل سایر نرم افزارها روی کامپیوتر یا لپ تاپ خودتان نصب کنید. در مراحل نصب نیازی به اعمال تغییرات ندارید و همه گزینهها را در حالت پیش فرض رها کنید و دکمه Next را بزنید تا نرم افزار به خوبی نصب بشود.
بعد از نصب نرم افزار، کافی است که هر بار که قصد دارید یک سایت وردپرسی را نصب کنید یا سایتهای قبلی را مدیریت کنید، XAMPP را اجرا کنید.
زمانی که این نرم افزار در حال اجرا است، میتوانید آیکون آن را کنار ساعت موجود در پایین سمت راست مشاهده کنید.
با دوبار کلیک روی آیکون XAMPP با پنجره زیر مواجه میشید.
6. در این پنجره کافیه گزینه Apache و MySQL را Start کنید تا وضعیت اونها به حالت سبز رنگ در بیاد.
دانلود و نصب وردپرس روی لوکال هاست – گام دوم برای نصب وردپرس روی localhost
اگر مراحل قبل را با موفقیت پشت سر گذاشتید، از اینجا به بعد مربوط به دانلود و نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس میشود.
نگران نباشید. این کار اصلا سخت نیست و دقیقا مثل نصب یک نرم افزار ساده هست!
فایل فشرده دریافتی را در مسیر "C:\xampp\htdocs" قرار بدید و آن را Extract کنید.
برای شروع نصب وردپرس ابتدا باید یک بانک اطلاعاتی یا Database برای سایت خودتان ایجاد کنید. این کار از طریق پنل phpmyadmin انجام میشود. کافی است که مرورگر خودتان را باز کنید و آدرس “http://localhost/phpmyadmin” را وارد کنید.
در ادامه با پنجره زیر مواجه میشوید و کافی است که نام دیتابیس را وارد کنید و دکمه Create را بزنید. بعد از ایجاد دیتابیس با این صفحه کاری نداریم و میتوانید این صفحه را ببندید.
تا این مرحله مقدمات نصب وردپرس فراهم شد! برای شروع نصب وردپرس لطفا آدرس http://localhost/wordpress را در مرورگر خودتان وارد کنید تا عملیات نصب وردپرس آغاز بشود.
مرحله اول شامل پیام خوش آمدگویی است. با کلیک روی دکمه "بزن بریم!" به مرحله بعد میرویم.
در این مرحله اطلاعات مربوط به بانک اطلاعاتی را مطابق با تصویر زیر وارد کنید و دکمه "بفرست" را کلیک کنید. (توجه داشته باشید نام پایگاه داده را باید همان نامی قرار بدهید که در phpmyadmin ایجاد کردید. نام کاربری برابر با “root” و رمز را خالی بگذارید.)
تا این مرحله وردپرس به بانک اطلاعاتی متصل شد! برای ادامه روی دکمه "راه اندازی نصب" کلیک کنید.
این آخرین مرحله از نصب و راه اندازی وردپرس روی کامپیوتر شخصی است. اطلاعات اولیه مربوط به سایت را وارد کنید و روی دکمه "راه اندازی وردپرس" کلیک کنید. (نام کاربری و رمز عبور قرار گرفته در این مرحله برای ورود به ناحیه مدیریت وردپرس مورد استفاده قرار میگیرد).
تبریک میگویم! شما با موفقیت سیستم مدیریت محتوای وردپرس را نصب کردید. در ادامه کافی است که وارد ناحیه مدیریت وردپرس بشوید و سایت خودتان را مدیریت کنید.
سوالات و مشکلات خودتان را در نصب و راه اندازی وردپرس در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
در ادامه به آموزش کار با ناحیه مدیریت وردپرس و مدیریت صفر تا صد یک سایت وردپرسی می پردازیم. ممنون از اینکه ما را همراهی می کنید.
برچسب ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی ثبت نشده است! اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.