آموزش استفاده از بسته نصب آسان قالب وردپرس

احتمالا عنوان بسته نصبی آسان وردپرس را شنیده‌اید. ما در این مقاله به شما می‌گوییم که بسته نصب آسان یا Easy Installer دقیقا چه نوع فایلی است و چگونه می توانید از آن استفاده کنید.


دسته بندی: وردپرس | نویسنده: وب روبیک (مدیر سایت)
2586 بازدید | 2 دیدگاه

آموزش استفاده از بسته نصب آسان قالب وردپرس

احتمالا برای شما هم پیش اومده که قالبی را از وب روبیک یا سایت‌های دیگه دانلود کنید و بعد از نصب قالب روی وب سایت وردپرسی خودتان، متوجه بشوید که ظاهر سایت شما با پیش‌نمایشی که در آن سایت مشاهده کردید، متفاوت است! این اتفاق به این دلیل هست که شما ابزارک‌ها و تنظیمات بخش سفارشی‌سازی آن قالب را اعمال نکردید و مطمئنا با اعمال این تنظیمات و ورود محتوا، وب سایت شما مطابق با نسخه پیش‌نمایشی که در سایت مبدا مشاهده کردید، تغییر خواهد کرد. اما راه ساده‌تر استفاده از قالب‌های وردپرس، استفاده از بسته نصب آسان قالب وردپرس هست.

 

بسته نصب آسان پوسته وردپرس چیست؟

احتمالا عنوان بسته نصبی آسان وردپرس به گوش شما خورده و بارها آن را در وب روبیک و سایت‌های دیگر مشاهده کردید. اما دقیقا این بسته‌های نصب آسان یا Easy Installer چه نوع فایل‌هایی هستند و چطور می‌توانیم از این فایل ها استفاده کنیم؟

به طور کلی، فایل های نصب آسان پوسته وردپرس، وظیفه نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس همراه با پوسته مورد نظر شما، محتوا و ابزراک‌های مورد نیاز را به عهده دارند، این یعنی زمانی که یک فایل نصب آسان وردپرس را در اختیار دارید، نیازی به نصب وردپرس نیست و تنها کافی است که از آن فایل برای پیاده سازی صفر تا صد وب سایتتان استفاده کنید. بعد از نصب و به کارگیری این بسته‌ها، شما دقیقا یک نسخه از پیش نمایش وب سایت را در اختیار خواهید داشت و در ادامه برای تکمیل وب سایت، کافی است که محتوای آن را طبق نیازهای خودتان به روزرسانی کنید و در صورت نیاز پوسته را مطابق با میل خودتان سفارشی‌سازی کنید.

تمامی قالب های رایگان و حرفه‌ای وردپرس ارائه شده در سایت وب روبیک دارای بسته نصب آسان هستند. برای مشاهده این قالب های وردپرس دارای بسته نصب آسان کلیک کنید. همچنین شما می‌توانید برای دست‌یابی به آموزش کامل و صفر تا صدی وردپرس به مقاله آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس مراجعه کنید.

 

آموزش نحوه استفاده از بسته نصبی آسان قالب وردپرس

مرحله اول - قرارگیری فایل ها در مکان مناسب و شروع نصب

بسته‌های نصب آسان شامل یک فایل فشرده و یک فایل به نام installer.php هستند. برای استفاده از این فایل ها کافی است که این دو فایل را در مسیر public_html فضای میزبانی خودتان قرار بدهید. در صورتی که قصد دارید، وردپرس را روی localhost پیاده سازی کنید، این دو فایل را در یک پوشه مجزا قرار بدهید.

اگر هنوز با وردپرس و نصب اون در Cpanel یا لوکال هاست آشنایی ندارید، آموزش گام به گام طراحی سایت با وردپرس رو مطالعه کنید.

بعد از اینکه فایل های ذکر شده را در پوشه مورد نظر قرار دادید، کافی است که آدرس فایل installer.php را در مرورگر خودتان وارد کنید.

اگر از لوکال هاست استفاده می‌کنید آدرس فایل به شکل زیر خواهد بود:
localhost/project/installer.php
توجه: نام پوشه پروژه خودتون را جایگزین عنوان project کنید.

اگر قصد دارید بسته نصب آسان وردپرس را در فضای میزبانی نصب کنید این آدرس به شکل زیر خواهد بود:
domain.com/installer.php
توجه: نام دامنه سایت خودتون رو جایگزین domain.com کنید.

در صورتی که تا این مرحله به درستی پیش رفته باشید، با صفحه ای مشابه با صفحه زیر مواجه خواهید شد:

آموزش نصب مرحله اول

 همانطور که مشاهده می‌کنید، این صفحه دارای سه بخش به صورت تب بندی شده می‌باشد. بخش اول به عنوان Archive هست که اطلاعات کلی در مورد بسته نصب آسان را به شما ارائه می‌دهد.

بخش بعدی در این صفحه، با عنوان Validation نمایش داده می‌شود. این بخش شامل نتیجه اعتبارسنجی بسته نصب آسان با توجه به تنظیمات سرور مورد استفاده شما می باشد.

آموزش نصب بسته آسان نصب مرحله دوم

در بهترین شرایط، تمام رکوردهای نمایش داده شده در این بخش با رنگ سبز به شما نمایش داده می‌شود و شما می‌توانید با خیال راحت، نصب این بسته را ادامه بدهید. در بعضی از مواقع ممکن است که یک یا چند تا از این موارد با رنگ قرمز به شما نمایش داده بشوند. در این مواقع سعی کنید با یک سرچ ساده، علت قرمز بودن این رکورد را بررسی کنید و از ادامه روند نصب مطمئن بشوید.

برای ادامه فرآیند نصب، گزینه موافقت با قوانین و مقررات قرار گرفته در پایین صفحه را تیک دار کنید و روی دکمه Next کلیک کنید.

 

مرحله دوم - ایجاد دیتابیس و تعریف مشخصات آن برای ایجاد سایت

مرحله بعد، دومین مرحله از فرایند به کارگیری بسته نصب آسان وردپرس است که صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد.

آموزش نصب بسته آسان نصب مرحله سوم

در این مرحله از شما مشخصات دیتابیس خواسته می‌شود.

در صورتی که با نحوه ایجاد دیتابیس آشنایی ندارید مقاله "آموزش نصب وردپرس روی هاست سی پنل" یا "آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست XAMPP" را مطالعه کنید.

مقدار فیلد Host به صورت پیش فرض localhost قرار داده شده که نیازی به تغییر این فیلد نیست.
فیلد database رو برابر با نام دیتابیسی که ایجاد کردید قرار بدهید. فیلد های User و Password را هم به همین شکل و بر اساس مقادیری که قبلا تعریف کردید، وارد کنید. در صورتی که در حال نصب وردپرس روی لوکال هاست هستید، مقدار فیلد User را با عبارت root تکمیل کنید و مقدار فیلد Password را خالی رها کنید.

برای اطمینان از اینکه مشخصات دیتابیس را به درستی ارد کردید روی دکمه “Test Database” کلیک کنید. در صورتی که نتیجه‌ای با علامت سبز رنگ به شما نمایش داده شد، می‌توانید روی دکمه Next کلیک کنید.

بعد از کلیک روی دکمه Next با پیغامی مواجه می‌شوید که از شما تایید اطلاعات درج شده خواسته می‌شود. با کلیک روی دکمه OK به مرحله سوم انتقال پیدا خواهید کرد.

 

مرحله سوم - ورود اطلاعات اولیه و معرفی

در بخش اول این صفحه، مسیر ایجاد سایت وردپرسی و عنوان سایت از شما خواسته می‌شود. پیشنهاد می‌دهم که به مسیر ایجاد سایت دست نزنید و تنها در صورت تمایل، عنوان سایت را ویرایش کنید. هرچند این تنظیمات بعدا از طریق پنل مدیریتی وردپرس، قابل ویرایش هستند.

آموزش نصب بسته آسان نصب مرحله چهارم

بخش بعدی این مرحله که نیاز به اعمال تغییرات در اون هست، بخش Options می‌باشد.

آموزش نصب بسته آسان نصب مرحله پنجم

در این بخش مشخصات حساب کاربری شما برای ورود به ناحیه مدیریتی وردپرس از شما خواسته می‌شود. در این فرم وارد کردن Username، Password و Email الزامی است. بعد از وارد کردن این اطلاعات روی دکمه Next کلیک کنید تا وارد مرحله نهایی نصب بسته وردپرس بشوید.

 

مرحله نهایی - تکمیل نصب و ورود به ناحیه مدیریتی

در این صفحه نتایج تنظیماتی که در مراحل قبل وارد کردید، در پایین صفحه به شما نمایش داده می‌شود.

آموزش نصب بسته آسان نصب مرحله ششم

تنها گزینه ای که در این مرحله باید به آن توجه داشته باشید، گزینه حذف فایل‌های نصبی است که بعد از تکمیل مراحل نصب در بالای صفحه به شما نمایش داده می‌شود. توصیه می‌کنیم همیشه این گزینه را فعال کنید تا بعد از تکمیل مراحل، فایل‌های نصب وردپرس، از میان سایر فایل‌ها قابل حذف باشند. این کار برای حفظ امنیت سایت دارای اهمیت است.

در نهایت با کلیک روی دکمه Admin Login به صفحه ورود به ناحیه مدیریت وردپرس انتقال داده می‌شوید.

بعد از ورود به ناحیه مدیریت وردپرس و نمایش وب سایت، متوجه خواهید شد که وب سایت شما همراه با پوسته، افزونه‌ها، ابزارک‌ها و همچنین محتوای نمایشی در پیش نمایش وب سایت، در اختیار شما قرار داده شده است.

در ادامه برای تکمیل وب سایت براساس محتوا و سلایق خودتان، نسبت به به روزرسانی برگه‌ها، نوشته‌ها و یا بخش سفارشی‌سازی قالب اقدام کنید.

ممنون که در این آموزش ما را همراهی کردید. در صورتی که هنگام بکارگیری بسته های نصب آسان با ابهام یا مشکلی مواجه شدید در قسمت نظرات همین مطلب، سوالات خودتان را بیان کنید.


برچسب ها:
دیدگاه های کاربران
akbar akbari
akbar akbari
09 آذر 1400 21:03

سلام خسته نباشید
ممنون از اموزش خوبتون
بعد از کلیک کردن روی admin login به من این ارور میده : Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute.
علتش چیه؟

ارسال پاسخ
مصطفی کلانتری فرد
مصطفی کلانتری فرد
11 آذر 1400 11:38

سلام دوست عزیز
ممنون از همراهی ارزشمند شما
برای رفع این خطا وارد File manager فضای میزبانی خودتون بشید و فایل maintenance. موجود در پوشه public_html رو حذف کنید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

نظر خود را برای این مطلب ارسال کنید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.