مدیریت کاربران در وردپرس و انواع سطح دسترسی کاربران وردپرس

در این آموزش به نحوه مدیریت کاربران در وردپرس و انواع نقش کاربری و سطح دسترسی اعضا در سیستم مدیریت محتوای وردپرس می‌پردازیم.


دسته بندی: وردپرس | نویسنده: وب روبیک (مدیر سایت)
1605 بازدید | 0 دیدگاه

مدیریت کاربران در وردپرس و انواع سطح دسترسی کاربران وردپرس

در ادامه مجموعه آموزش طراحی سایت با وردپرس در خدمت شما هستیم. در صورتی که آموزش های قبلی را مطالعه کرده باشید می‌شود گفت، شما تاکنون حدود 90 درصد از منوها و بخش‌های اصلی وردپرس را یاد گرفتید و تنها چند قدم تا یادگیری کامل وردپرس بیشتر ندارید. در این آموزش به مدیریت کاربران در وردپرس و انواع نقش کاربری اعضا می‌پردازیم تا بتوانیم به شما در جهت مدیریت بهتر آن‌ها کمک کنیم. شما می‌توانید با مطالعه مقاله آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس به آموزش کامل وردپرس دست پیدا کنید.

 

مدیریت کاربران در وردپرس

برای مشاهده و مدیریت کاربران در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، وب سایت وردپرسی خودتان را باز کنید و وارد پنل مدیریتی آن بشوید. از طریق منوی سمت راست، مسیر "کاربران > همه کاربران" را دنبال کنید.
در صفحه ای که به شما نمایش داده می‌شود لیست تمامی کاربران سایت را مشاهده می‌کنید.

 مدیریت کاربران در وردپرس

مدیریت این بخش دقیقا مانند سایر بخش‌ها است و شما می‌توانید با قرار دادن موس روی هر رکورد، لینک ویرایش، حذف و نمایش کاربر را مشاهده کنید. همچنین با علامت‌دار کردن مربع قرار گرفته در کنار هر رکورد، می‌توانید "کارهای دسته جمعی" را روی رکوردهای انتخاب شده اعمال کنید. در قسمت بالایی جدول نیز، امکان اعمال فیلتر و نمایش کاربران در نقش های مختلف برای شما فراهم شده است.

 

کاربر جدید در وردپرس

برای ایجاد کاربر جدید در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، بعد از ورود به منوی کاربران، روی لینک "افزودن" در بالای صفحه کلیک کنید.

 کاربر جدید در وردپرس

بعد از کلیک روی این لینک با صفحه زیر مواجه می‌شوید که بعد از تکمیل فرم و کلیک روی دکمه "افزودن کاربر تازه" کاربر مورد نظر شما ایجاد خواهد شد.

 کاربر جدید در وردپرس

توجه داشته باشید که وارد کردن یک نام کاربری و ایمیل برای هر کاربر الزامی است.

در این فرم، فیلدی تحت عنوان "نقش" مشاهده می‌کنید که مقدار این فیلد تعیین کننده سطح دسترسی کاربر مورد نظر شما هست. برای آشنایی بیشتر با دسترسی‌های تعریف شده به صورت پیش فرض، در ادامه به معرفی دسترسی‌های هر یک از این نقش‌ها می‌پردازیم.

 

انواع نقش ها و سطح دسترسی کاربران وردپرس

همانطوری که مشاهده می‌کنید وردپرس به صورت پیش فرض دارای 5 سطح دسترسی از پیش تعریف شده هست.

انواع نقش ها و سطح دسترسی کاربران وردپرس

با انتخاب هر یک از این نقش ها، تعیین می‌کنید که کاربر جدید چه دسترسی‌هایی در سایت شما خواهد داشت. بنابراین هنگام انتخاب نقش کاربر، باید دقت کافی را داشته باشید.

1. نقش مشترک در وردپرس

این نقش در وردپرس دارای کمترین سطح دسترسی هست. این همان نقشی هست که به کاربران جدید داده می‌شود و نمونه آن وقتی است که شما کاربران را برای انجام عملیاتی خاص مثل نظر دادن به عضویت در سایت ملزم می‌کنید. این نوع کاربران به هیچ عنوان به پنل مدیریت سایت  شما دسترسی نخواهند داشت.

2. نقش مشارکت کننده در وردپرس

این افراد عملکردی شبیه به نقش نویسنده دارند. کاربران دارای نقش مشارکت کننده در وردپرس توانایی ایجاد مطالب جدید و یا ویرایش مطالب قبلی خودشان را در سایت شما دارند اما به هیچ عنوان قادر به انتشار آن مطالب در سایت نیستند.  این افراد تنها مجوز استفاده از دسته بندی‌های مطالب موجود رو دارند و امکان ایجاد دسته بندی جدید برای این افراد فراهم نیست.

3. نقش نویسنده در وردپرس

همانطور که از عنوان این نقش پیداست، این نقش به کاربران تنها اجازه ارسال نوشته جدید در سایت را می‌دهد. کاربرانی که دارای این نقش هستند، علاوه بر ارسال نوشته جدید در سایت، می‌توانند نوشته های خودشون را ویرایش و یا حذف کنند. این افراد همچنین میتوانند نظرات بازدید کنندگان را بخوانند اما به هیچ عنوان مجوز تایید یا حذف نظرات را ندارند.

نکته قابل توجه اینکه کاربران با سطح دسترسی نویسنده در وردپرس به بخش‌های تنظیمات، افزونه‌ها، پوسته‌های وردپرس و کاربران سایت دسترسی نخواهند داشت. بنابراین نقش نویسنده در سایت نقشی کم خطر است که شما با خیال راحت می‌توانید این نقش را به کاربران تولید محتوای سایت اختصاص بدهید.

4. نقش ویرایشگر در وردپرس

این نقش کاربری در وردپرس دسترسی‌های کامل‌تری نسبت به نقش نویسنده دارد. کاربران دارای سطح دسترسی ویرایشگر در وردپرس توانایی ایجاد، انتشار، ویرایش و حتی حذف نوشته ها را در وردپرس دارند. همچنین این افراد می‌توانند نظرات ارسال شده توسط کاربران را ویرایش یا حذف کنند.
کاربران ویرایشگر نیز مثل نقش نویسنده، به بخش‌های تنظیمات، افزونه، پوسته ها و کاربران سایت دسترسی نخواهند داشت.

5. نقش مدیر کل در وردپرس

این نقش مهمترین و کاملترین نقش را در وردپرس ایفا می‌کند. مدیر سایت به تمامی بخش‌های پنل مدیریت سایت از جمله کاربران، پوسته‌ها و افزونه‌ها دسترسی دارد و می‌تواند کاربران جدید را در سطح دسترسی‌های مختلف به سایت اضافه کند و یا حتی اطلاعات آن‌ها را ویرایش و حذف کند. بنابراین هنگام اعطای این نقش به افراد، دقت کافی را داشته باشید.

مدیریت کاربران وردپرس

در این آموزش شما با انواع نقش‌های موجود برای کاربران وردپرس آشنا شدید و به آگاهی کامل در مورد دسترسی های آن‌ها رسیدید. حالا می‌توانید با استفاده از این اطلاعات دسترسی های کاربران را بهتر کنترل و مدیریت کنید.

در قسمت نظرات بگویید که تا الان از کدام یک از دسترسی های وردپرس برای کاربرانتان استفاده کرده اید؟


برچسب ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی ثبت نشده است! اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
دیدگاه خود را ارسال کنید

نظر خود را برای این مطلب ارسال کنید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.