۸ نکته کلیدی برای شروع برندسازی شخصی یا پرسونال برندینگ

برند سازی شخصی در بسیاری از جهات مشابه برندینگ شرکت ها و سازمان است. برندسازی شخصی، به مخاطبان شما می‌گوید که شما چه کسی هستید؟ در چه زمینه ای فعالیت دارید؟ چه ارزش هایی دارید و چطور این ارزش ها را ایجاد می کنید؟


976 بازدید | 0 دیدگاه

۸ نکته کلیدی برای شروع برندسازی شخصی یا پرسونال برندینگ

شاید تاکنون واژه برندسازی به گوش شما خورده باشد. این واژه در اکثر اوقات برای شرکت‌ها و سازمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سطحی‌ترین حالت، برند یک شرکت، نشان‌دهنده هویت و زمینه فعالیت آن شرکت است. اما برند‌سازی تنها مختص شرکت‌ها نیست و در بسیاری از مواقع، افراد و اشخاص نیز برندسازی شخصی را پیش می‌گیرند . ما در این مقاله برای کمک به شما و آسان‌تر کردن کارتان سعی می‌کنیم تا نکات لازم برای برند سازی شخصی را به شما بگوییم.
 

برند شخصی چیست؟

برندینگ شخصی در بسیاری از جهات مشابه برندینگ شرکت ها و سازمان است. برندسازی شخصی به مخاطبان شما می‌گوید که شما چه کسی هستید؟ در چه زمینه ای فعالیت دارید؟ چه ارزش هایی و چطور این ارزش ها را ایجاد می‌کنید؟
به طور خلاصه می‌شود گفت "برند شخصی یک داستان است که شما را به  مخاطبانتان معرفی می‌کند.
 

 برند شخصی چیست؟



 

1. خودتان را کشف کنید

برای شروع پرسونال برندیگ، ابتدا لازم است که خودتان را بهتر بشناسید. برای این کار، سوالات زیر را از خودتان بپرسید:

  • در چه زمینه‌هایی تخصص دارم؟
  • چه چیزی به من انگیزه می‌دهد؟
  • دیگران من را با چه ویژگی‌هایی می‌شناسند؟
  • چه کا‌هایی انرژی من را هدر می‌دهند؟
  • چه کارهایی را می توانم با صرف ساعت‌ها زمان بدون خستگی انجام بدهم؟

با پاسخ به این سوالات سعی کنید ویژگی های خودتان را بهتر بشناسید، اما در نظر داشته باشید که با رشد حرفه شما، ویژگی‌های شخصی شما نیز باید ارتقاء یابد.

شناخت خود




 

2. تعیین کنید برای چه چیزی می خواهید شناخته شوید؟

برند شخصی شما نشان دهنده این نیست که "امروز" چه کسی هستید! بلکه نشان میدهد که شما چه مسیری را پیش رو دارید و به چه کسی تبدیل خواهید شد. با شناخت نقات قوت و ضعف خودتان، تعیین کنید که در آینده می‌خواهید چطور شناخته بشوید.

 

3. مخاطبان شما چه کسانی هستند؟

قبل از شروع برندسازی شخصی، باید بدانید مخاطبان شما چه افرادی هستند. هرچقدر جزئیات بیشتری در رابطه با مخاطبانتان بدانید، می‌توانید پرسونال برندینگ بهتری بسازید. سوالات قسمت بعد به شما جهت شناخت این جزئیات کمک می‌کند.

  • مخاطبان شما دارای چه ویژگی‌هایی هستند؟
  • علایق مخاطبان مورد نظر شما چیست؟
  • مخاطبان شما در چه رده سنی هستند؟
  • مخاطبان شما بیشتر در چه فضاهایی فعال می‌باشند؟
  • و ...

با پاسخ به این سوالات سعی کنید مخاطبان خودتان را به طور شفاف تعریف کنید.



 

4. کارشناسان و افراد پیشرو در صنعت مورد نظر خود را دنبال کنید

افراد فعال و موفق در حوزه فعالیت خودتان را شناسایی و آن‌ها را دنبال کنید. فعالیت آن‌ها را زیر نظر داشته باشید و سعی کنید از فعالیت‌هایشان الهام بگیرید. همچنین در صورت امکان، پیشنهاد می‌دهیم که با این افراد ارتباط بگیرید و از آن‌ها برای ورود به این مسیر مشورت بگیرید.

 

5. برای یک معرفی آسانسوری حرفه ای آماده شوید

فرض کنید سوار یک آسانسور می‌شوید و شخصی از شما می‌خواهد که خودتان را معرفی کنید و تنها تا زمان رسیدن آسانسور به مقصد، یعنی 30 الی 60 ثانیه زمان دارید، شما باید بتوانید در این مدت زمان خودتان و تخصصتان را به خوبی معرفی کنید تا مخاطب شما به طور کامل با شما آشنا شود.

معرفی آسانسوری



 

6. شبکه سازی و ایجاد ارتباط را جدی بگیرید

همانطور که در حال ایجاد برند شخصی خودتان هستید، باید برای ایجاد ارتباطات موثر و مفید تلاش کنید. با شرکت در رویدادها و همایش‌های مرتبط با حوزه فعالیت خودتان، با افراد پیشرو و فعال در این حوزه ارتباط بگیرید و سعی کنید رابط بیشتر و قدرتمندی ایجاد کنید.

 

7. حضور آنلاین خود را ارتقاء دهید

یکی از مهمترین اقدامات لازم برای برند سازی شخصی، حضور فعال در فضای اینترنت است. هرگز حضور در شبکه های اجتماعی از جمله لینکدین و توئیتر را دست کم نگیرید و وب سایت شخصی خودتان را هر چه سریع تر راه‌اندازی کنید. شما می‌توانید جهت راه‌اندازی وب سایت شخصیتان به مقاله «اقدامات لازم برای راه‌اندازی وب سایت شخصی» مراجعه کنید.

افزایش حضور در فضای آنلاین



8. به یاد داشته باشید که برند شخصی شما تنها مربوط به فضای اینترنت نیست!

سعی کنید در زندگی روزمره خودتان، از جمله در همایش‌ها، محل کار و حتی در منزل، ویژگی های برند شخصی خودتان را حفظ کرده و از آن‌ها پیروی کنید. در نظر داشته باشید همونطور که شما رشد می کنید، نام تجاری شما نیز باید ارتقاء پیدا کند.

 

به ما در قسمت نظرات بگویید که به نظرتان کدام یک از موارد بالا برای برند سازی شخصی مهم‌تر است؟


برچسب ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی ثبت نشده است! اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
دیدگاه خود را ارسال کنید

نظر خود را برای این مطلب ارسال کنید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.