کسب و کارهای مختلف کوچک و بزرگ، میتوانند از قدرت اینترنت برای کسب درآمد بیشتر و کارایی بالاتر استفاده کنند. شما میتوانید با راه اندازی یک وب سایت عالی فروش بیشتر و افزایش رضایت مشتری را بدست بیاورید و در یک کلام پیشرفت خارق العاده ای انجام دهید.
شما باید در ابتدای کار برای خودتان مشخص کنید که برای چه هدفی میخواهید وب سایت راه اندازی کنید؟ چه ابزاری نیاز دارید؟ و کدام قسمت کسب و کار خود را میخواهید معرفی کنید! پس از تشخیص نیازهای خود، به سادگی میتوانید امکانات مورد نیاز قالب را برای راه انداری وب سایت مورد نظر تشخیص دهید.
پس از تشخیص اهداف و نیازهایتان، برای راه اندازی وب سایت خود، شما باید یک دامنه متناسب با کسب و کارتان را خریداری کنید. دامنه همان آدرسی است که مشتریان از طریق آن به وب سایت شما دسترسی پیدا میکنند. شما همراه با دامنه نیاز به یک فضای میزبانی یا هاست دارید؛ سعی کنید در مورد هاستها بیشتر اطلاعات کسب کنید و هاست مناسب خودتان را خریداری کنید. بعد از خرید هاست نیاز به نصب وردپرس بر روی آن دارید. هاستها از نظر پنل مدیریت به دو نوع Cpanel و Direct Admin تقسیم میشوند. برای یادگیری نحوه آموزش نصب وردپرس بر روی هاست Cpanel به مقاله آموزش نصب وردپرس روی هاست سی پنل (Cpanel) مراجعه کنید.
قالب های آماده وبسایت دارای انواع مختلفی میباشند و بر اساس فریم ورک طراحی آنها به دو دسته وردپرس و بوت استرپ تقسیم میشوند. شما میتوانید با مطالعه مقاله طراحی سایت با وردپرس برای چه سایتهایی پیشنهاد میشود؟ متوجه شوید که آیا طراحی با استفاده از قالب های وردپرس برای سایت شما مناسب است، یا باید از قالب های بوت استرپ استفاده کنید. البته قابل ذکر است که شما میتوانید از قالبهای HTML برای طراحی جداگانه صفحات وب سایت خودتان نیز استفاده نمایید.
قالب های وردپرس و بوت استرپ دارای دسته بندی های زیر میباشند:
همچنین قالبهای HTML نیز دارای دسته بندی های زیر هستند:
بعد از انتخاب قالب مورد نظر باید آن را در هاست خودتان نصب کنید. شما میتوانید برای یادگیری کامل و سریع طراحی سایت و نحوه استفاده از این قالب ها به مقالات بلاگ وب روبیک مراجعه کنید.